μετα απο ενα χειρουργειο στο ματι και αλλαγη του φακου με καινουργειο πρεπει ο

μετα απο ενα χειρουργειο στο ματι και αλλαγη του φακου με καινουργειο πρεπει ο

ασθενης να εχει αστυγματισμο και μαλιστα 4,7 ? κανονοκα αν εχει πετιχει η επεμβαση δεν πρεπει να βλεπει ο ασθενης καθαρα..? και μαλιστα μετα απο τρεισ μηνες να μην εχουν κοπει τα ραμματα στο ματι. ειναι φυσιολογικο να μην κοπουνε και γιατι ευχαριστω.





Απαντήσεις: 1

ΚΟΙΤΑ,100% ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΣΤΙ/ΣΜΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ*
04.03.2014 4535

Σχετικά: μετα απο ενα χειρουργειο στο ματι και αλλαγη του φακου με καινουργειο πρεπει ο

Κατηγορία: Επιστήμες

Γειά σας με λένε Κώστα. Τα είχα 10 μήνες με μια κοπέλα Αλλά.δεν.ήμουν σωστός ήμουν ...

πριν λιγο καιρο εκανα σχεση με μια κοπελα.. αυτη πριν τα ειχε με ενα παιδι... εχει ...

Αποτρίχωση χεριών;;;; Γεια σας, ήμουν με ένα αγόρι για μόλις ένα μήνα,που ευτυχώς το ...

Το σχοινάκι που έχει το πέος και κρατά το δέρμα που καλύπτει τη βάλανο με αυτήν, το ...

Γεια σε όλους!Θέλω να μου δώσετε μια συμβουλή...λοιπόν,το πρόβλημα μου είναι ότι ...

Έχω βγάλει μια κήλη στον ομφαλό (ομφαλοκήλη) είναι πολύ μικρή μισό εκατοστό σε ...

Μπορώ να έχω φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική; ...

Γεια σας είμαι η Αναστασία 16 χρονών και γράφτηκα για την 1η λυκείου σε ΕΠΑΛ διότι ...

Ποια είναι τα καλύτερα widget που πρέπει να έχει κάποιος στο blog του, έτσι ώστε να ...

Με αφορμή άρθρο στη LIFO με θέμα: 'με πόσους έχεις κανει sex' ένοιωσα το αγχος που με ...